Blown fuse didn't fix it - Buick Forum - Buick Enthusiasts Forums

Century Buick's mid sized affordable sedan

Blown fuse didn't fix it

Reply

 
 
 
  #1  
Old 06-22-2016, 02:46 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2016
Posts: 1
Default Blown fuse didn't fix it

I was replacing the blower motor in my 98 Buick Century and when I got done the motor wouldn't turn on - turns out I accidentally unplugged a grey cable in the process and that issue is now resolved. Before I fixed the problem though I checked the fuses. After pulling out one of the two fuses for the blower and checking it I inserted it and when I pressed it back in the fuse panel sparked and several fuses lit up and a couple burned out (interior lights and cigar lighter/data link which had a 30 amp fuse instead of 20 like it should). Anyway I replaced these fuses but interior lights, airflow adjuster for windshield/Mid/Floor and the radio no longer work. The radio still ejects but will not play music. After plugging the grey cable back in next to the blower, the fuses no longer blow when I play with them... What did I break? Fusible link?
 
Reply With Quote
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Clacquam
Off Topic
2
03-31-2015 08:55 AM
Sleepy
Regal (1973-2004)
2
07-01-2008 07:47 AM
nate4l1f3
Electra/Park Avenue
3
11-13-2007 10:38 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Blown fuse didn't fix it


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.